Brudsten og gabionsten

Hos E. Krag Råstoffer A/S forhandler vi et stort udvalg af brudsten og gabionsten til mange forskellige formål. I udvalget finder du blandt andet et bredt udvalg af brudsten, som fås i flere størrelser. De sorte brudsten fremstilles primært til kystsikring, men i udvalget her på siden finder du også brudsten, som er flotte til støttemure, stendiger, gabioner og andre spændende projekter i haven, indkørslen eller det offentlige rum. 

Vi lagerfører CP 90-250 mm LMB 5-40 kg, LMB 10-60 kg og HMB 300-1000 kg brudsten efter standarden EN 13383-1, men er leveringsdygtige i alle størrelser i større mængder. Til gabioner (fyldte stålgitterkonstruktioner) lagerfører vi 80-200 mm.  

I udvalget finder du også brudsten og gabionsten i flere størrelser og typer. Se blandt andet vores sorte Hyperite gabionsten og vores sorte Hyperite bloksten, som begge er utroligt flotte og dekorative sten af bjergarten sort Hyperite. Tag også et kig på vores forskellige vandbygningssten på LMB 5-40 kg og LMB 10-60 kg, som blandt andet er flotte til støttemure, stendiger, gabioner og andre dekorative projekter i haven, indkørslen eller anlæg. 

Vi er også leveringsdygtige i grå eller røde brudsten og gabionsten i hele træk - ring og hør nærmere.​

Download produktblad:

 


Få rådgivning om køb af brudsten og gabionsten

Støder du på spørgsmål eller ønsker du at få vejledning omkring køb eller valg af brudsten eller gabionsten? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os! Du kan besøge os på vores store 20.000 m2 lagerplads på Aabenraa Havn, hvor du kan få et kig på stenene på nærmere hold og få personlig rådgivning af vores dygtige medarbejdere. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 74 63 01 02 eller sende en mail på mail@ekrag.com, hvor vi altid besvarer din henvendelse hurtigst muligt. God fornøjelse!


Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns